Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

The Godfather – Jocul

godfather

Coperta joc

Filmul The Godfather (Nasul) este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune filme al tuturor timpurilor, asa ca atunci cand Electronic Arts a anuntat ca va crea un joc inspirat din film, primul gand care venea in minte era faptul ca este o miscare riscanta adaptarea unui film atat de iubit si binecunoscut la un joc video. Din fericire, riscul asumat a fost un succes. The Godfather este o aventura lunga, interesanta, si ceea ce e mai important e ca urmeaza cu fidelitate povestea filmului, dar in aceelasi timp reusind sa dezvolte propria sa poveste.

The Godfather te situeaza in rolul unui personaj secundar care nu apare in film, dar care cu toate acestea poseda un rol important in poveste. Atunci cand incepi jocul, poti crea un ’mafiot’, folosindu-te de meniurile ce iti permit alegerea diferitelor caracteristici, pe care le gasesti si in jocurile EA Sports. Apoi incepi jocul si privesti cum tatal tau este impuscat in strada de niste mafioti rivali. Esti trimis apoi, inainte in timp cu cativa ani la scena ce deschide filmul, iar mama ta il roaga pe Don Vito Corleone,  sa te ia sub aripa sa si sa iti ofere un loc de munca. Asa cum aflam din film, nici un Sicilian nu poate refuza indeplinirea unui favor in ziua nuntii ficei sale, asa ca il pune pe impozantul Luca Brasi sa aiba grija de tine si sa te invete cum sa devii un mafiot.

Incepi munca ca ’bataus’ al familiei Corleone, ceea ce inseamna ca sarcina ta e sa iti folosesti muschii si sa convingi diversi cormercianti sa-ti plateasca taxa de protectie. Faci asta intrand intr-un magazin si vorbind cu proprietarul. De obicei acestia nu vor accepta, dar ii poti intimida, distrugandu-le magazinul (sau fata), pana cand incep sa vada cum stau lucrurile. Din momentul in care preiei ’protectia’ magazinului, vei primi o plata saptamanala. In cele cinci zone ale New York-ului sunt o gramada de magazine pe care le poti ’lua sub protectie’. Unele magazine sunt paravane pentru diverse activitati ilegale – bordeluri, jocuri de noroc si operatiuni ilegale de import – pe care le poti cumpara pentru ati creste veniturile. Nu vreau sa va stric placerea de a parcurge povestea asa ca va voi lasa sa descoperiti singuri ceea ce urmeaza.

Iata insa cateva puncte forte si cateva puncte negative ale jocului The Godfather:

+ Jocul se foloseste cu succes de drepturile de copiere a filmului;

+ Sunt suficiente misiuni care garantat te vor tine ocupat;

+ Dinamica luptelor si sistemul de interogare sunt interactive;

+ Poti explora harta orasului New York din anii 1940, fara timpi mari de incarcare;

+ Muzica de calitate care te introduce in atmosfera locurilor.

– Personajele, automobilele si interioarele cladirilor sunt refolosite prea mult;

– Inteligenta artificiala da rateuri uneori;

– Instabilitatea ratei de refresh.

In concluzie acest joc video este o modalitate distractiva de petrecere a timpului pentru admiratorii filmului si nu numai. Aveti grija insa, poate crea dependenta!

Reclame

martie 22, 2010 - Posted by | Jocuri PC, Jocuri PS2 | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: