Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Colin McRae: Dirt

dirt

Coperta joc

Colin McRae: Dirt este al saselea joc video din seria Colin McRae Rally creat de Codemasters si a fost ultimul joc lansat inainte de regretata moarte a lui Colin McRae. Dirt a aparut in iunie 2007. Continuarea, Colin McRae: Dirt 2 a avut lansarea in septembrie 2009.

Jocul aduce o noua grafica, coloana sonora, physics engine, vehicule si un game engine dezvoltat in colaborare cu Sony Computer Entertainment. Ai de ales intre mai multe categorii de curse la fel ca la evenimentele World Rally Championship. Varianta single player are 3 moduri de joc: Career, Championship si Rally world.

Modul Career este sub forma unei piramide ce are 11 nivele de tip tier, dintre care ultimul rand avand 11 niveluri diferite. Fiecare intrecere consta in una sau mai multe curse de un anumit tip si necesita un anumit tip de automobil.  Jucatorul poate castiga pana la 10 punte in functie de pozitia lui dintre toate cursele din intrecere.

Majoritatea evenimentelor necesita un numar exact de puncte intr-un anumit nivel pentru al putea debloca si implicit pe masura ce jucatorul acumuleaza puncte, mai mult din piramida se deblocheaza, aducandu-l pe acesta mai aproape de intrecerea „Champion of Champions” care se afla in varf. Castigand curse si bani, jucatorul, poate sa cumpere automobile si liveries (modele grafice ce se aplica pe caroserie). In total sunt 46 de automobile si 186 liveries. Suma de bani castigata depinde de nivelul de dificultate ales de jucator atunci cand selecteaza evenimentul; dificultate mai mare inseamna oponenti mai buni si automobilele vor suferi ’pagube’ mai mari.

Evenimentele terminate se pot reface oricand, dar daca nu se joaca pe nivelul maxim de dificultate, jucatorul va castiga mai putini bani decat atunci cand le-a jucat prima data. In intrecerile de tipul Rally cu multiple curse, utilizatorul isi poate repara pagubele intre curse, dar nu pagube care necesita mai mult de 60 de minute (estimate), pentru a fi reparate.

Modul Championship prezinta o serie de curse in care timpul fiecarui nivel se cumuleaza.

Modul Multiplayer ii permite jucatorului sa se intreca cu alti 100 de participanti (umani) in curse raliu in care este singur; pe traseu nu exista alte automobile, ghosts sau jucatori. Cel ce are cel mai mic timp, castiga.

Colin McRae: Dirt a primit in mare parte aprecieri pozitive primind note de 9 din partea IGN si Xbox Magazine. Vandut in 500.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare, jocul a fost ales ca parte a „52 Games We’ll Still Be Playing From 2007” a Gaming Target.

Martie 27, 2010 - Posted by | Jocuri PC, Jocuri PS2 | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: