Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Prince of Persia: The Two Thrones

prince

Coperta joc

In 2003 a reintrat pe scena gamingului Sands of Time, apoi continuarea acestuia – Warrior Within. Daca iubesti actiunea si povestile cu printi si castele din vremuri stravechi, vei fi acaparat complet de ultima aventura a Printului Persian din The Two Thrones.

Dupa evenimentele din jocul anterior, Printul Persiei si Kaileena se intorc in Babylon. In timp ce nava Printului se apropie de tarmul orasului, el isi desprinde medalionul din scutul de piept si il arunca in mare. La intoarcere el gaseste Babylonul distrus de razboi. Nava ii este atacata, iar el si Kaileena sunt aruncanti peste bord, Kaileena fiind capturata la tarm. Printul incearca sa o salveze, dar descopera ca Vizirul traieste, si atunci cand ii gaseste Vizirul o ucide pe Kaileena cu Dagger of Time (pumnalul timpului) care contine The Sands of Time acum, iar dupa aceasta Vizirul se inconjoara cu Dagger, facandu-l nemuritor. Printul este si el afectat, avand implantata o arma asemanatoare cu un bici cu lame ascutite.

Mergand prin oras in cautarea Vizirului, Printul realizeaza ca luand-o pe Kaileena de pe insula timpului, evenimentele din Sands of Time nu s-au intamplat niciodata, asta insemnand ca nu l-a omorat pe Vizir. El descopera ca Sands of Time i-au afectat mintea. El de fapt a fost despartit in doua personalitati: una, care in mare parte, lupta pentru bine, desi e alimentata de razbunare si Dark Prince, manifestata de o voce interna care ii vorbeste printului. Dark Prince e crud si arogant, care pe tot parcursul jocului, incearca sa-l convinga pe Print ca ei sunt una si aceeasi persoana si ca Printul ar trebui sa se straduiasca sa aiba grija numai de el, folosindu-se de sentimentele de razbunare ca si catalist pentru celelalte emotii ale sale. In cautarea sa pentru Vizir, Printul o intalneste pe Farah, care nu isi aminteste de el si e surprinsa ca acesta ii stie numele. Pe masura ce jocul continua, eroul afla mai multe despre natura lui Dark Prince, care de fapt nu este o parte a Printului, fiiind doar o manifestare a Sands of Time, care incearca sa ii preia trupul si mintea. Printul Persiei intr-un final va incepe sa il ignore pe Dark Prince, si va incepe sa lupte pentru suferintele poporului sau. Cand Printul in sfarsit il gaseste pe Vizir, Vizirul il va zidi pe acesta intr-un put, unde Dark Prince incearca sa preia controlul. Printul intr-un final gaseste cadavrul tatalui sau si accepta consecintele a ceea ce a facut, reusind sa-l reduca la tacere momentan pe Dark Prince. Dar povestea nu se termina aici si va voi lasa sa descoperiti singuri aventurile printului.

Mediul ambiant din The Two Thrones este pus in valoare de intoarcerea la frumoasa arta orientala, care merge de la strazi, acoperisuri, grote pana la faimoasele Gradini Suspendate. Toate aceste locuri, scene ale jocului, sunt perfect redate de design-ul jocului, in care s-au folosit palete si nuante de culori deschise.

In final, este minunat sa joci din nou un Prince of Persia care aduce seria inapoi la memorabila surpriza pe care am avut-o in 2003.

Jocul se gaseste in magazinul olg.ro in pachetul Prince of Persia Trilogy.

martie 28, 2010 - Posted by | Jocuri PC, Jocuri PS2 | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu