Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Prince of Persia: Warrior Within

Coperta joc

Am ales azi sa va prezint un alt joc din seria Prince of Persia, succesorul lui Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within.

Warrior Within a fost lansat in decembrie 2004 in versiuni pentru platforme Xbox, PlayStation 2, GameCube si Microsoft Windows. Jocul continua de unde a ramas Sands of Time, adaugand noi caracteristici, in special optiuni pentru lupta. Printul are acum abilitatea de a manui doua arme in aceelasi timp, precum si posibilitatea de a fura armele inamicilor. Cunostintele Printului in miscari de lupta au fost extinse catre o complexitate ce nu era posibila in jocul anterior. Warrior Within are un ton mai inchis decat predecesorul, si adauga abilitatea Printului de a distruge inamicii prin miscari violente de final. In plus pe langa puterile rewind (derularea inapoi a timpului), slow-down, speed-up din Sands of Time, Printul are o noua putere asupra nisipului, un val circular de nisip care doboara inamicii din jur.

La sapte ani dupa evenimentele din Sands of Time, Printul se gaseste bantuit de Dahaka, gardianul timeline-ului. Printul deschizand The Sands of Time si venind in contact cu el, trebuia sa moara, asa cum altii inaintea lui au patit; Dahaka e trimis pentru a se asigura ca Printul nu fuge de soarta sa. Cautand invataminte de la un intelept batran, Printul afla de existenta Island of Time (insula timpului), unde Sands of Time a fost create, pe acel taram este domnia Empress of Time (regina timpului). Printul pleaca in cautarea insulei timpului in incercarea de a preveni crearea Sands of Time, calatorie ce va fi facuta inapoi in timp. Explorand insula, Printul salveaza o femeie pe nume Kaileena, de o femeie numita Shahdee. Neputand sa faca posibila o intalnire cu Empress of Time, Kaileena descopera ca activand doua turnuri va putea descoperi sala tronului unde Imparateasa se ascunde. Printul activeaza cele doua turnuri si se intoarce in sala tronului, doar ca sa afle ca Kaileena este de fapt Empress of Time. Acesta o ucide si se intoarce in prezent, crezand ca a invins soarta, dar in curand va afla ca atunci cand a ucis-o pe Kaileena, Sands of Time s-au creat din ramasitele ei, deci in esenta el le-a creat. Printul incepe sa-si piarda speranta, dar in curand afla de Mask of the Wraith (masca vedeniei), care se spune ca are puterea de a-l face pe cel care o poarta sa coexiste in aceelasi timp cu cel din trecut. Atunci cand o gaseste, o va purta si se va transforma in Sand Wraith. Reuseste sa se intoarca in sala tronului si se intalneste pe sine, care este ucis de Dahaka, permitaindu-i sa dea jos Mask of the Wraith. Printul decide atunci ca ucigand-o pe Kaileena in prezent, in loc de a o face in trecut, va cauza crearea Sands of Time, dar acestea nu vor mai fi gasite de Maharajah, si implicit el nu le va mai elibera in Azad. Kaileena va fi adusa in prezent de catre Print, si o va ucide. Se va intoarce inapoi in Babylon, gasind orasul in flacari si sub atacul unui dusman necunoscut.

Adevaratul sfarsit, care se va intampla atunci cand toate life upgrades, ascunse peste tot prin niveluri, vor fi colectate si apoi dobandirea Water Sword (sabia apei), ne arata cum Printul o forteaza pe Kaileena sa vina in prezent, dar acestia se inteleg sa nu se atace unul pe celalalt. Apoi apare Dahaka, dar Printul nu mai este tinta sa ci Kaileena, deoarece se afla in afara liniei timpului. Cu ajutorul puterii Water Sword, eroul il ataca pe gardianul timpului, Dahaka, rezultand in increarea Sands of Time si Kaileena ramanand in viata. Cei doi se intorc inapoi in Babylon, gasind orasul in flacari si sub atacul unei forte necunoscute.

Jocul se gaseste in magazinul olg.ro in pachetul Prince of Persia Trilogy.

Martie 28, 2010 - Posted by | Jocuri PC, Jocuri PS2 | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: