Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

The Godfather II

Coperta joc

The Godfather II este jocul video inspirat dupa filmul The Godfather Partea a II-a, o drama din 1974 despre mafia italiana din Statele Unite ale Americii, regizata de Francis Ford Coppola si scrisa de Coppola si Mario Puzo. Jocul este publicat de Electronic Arts si a fost lansat in 2009 pentru platformele PlayStation 3, Xbox 360 and Microsoft Windows. Este o continuare a jocului video ’Godfather: The Game’, care a fost publicat de EA in 2006. The Godfather II se joaca din perspectiva celei de a treia persoana. De asemenea contine unele elemente de strategie, atunci cand jucatorul se lupta cu familiile rivale si le preia afacerile pentru ca apoi sa devina „don”.

Robert Duvall revine pentru jocul ’The Godfather II’ la rolul sau pe care l-a avut in film, acela al consilierului Tom Hagen. El participa cu vocea sa, dar si prin asemanare asa cum s-a intamplat si in primul joc. Insa Al Pacino, care l-a jucat pe Don Michael Corleone in film, nu a vrut sa participe cu vocea sau figura sa, iar personajul Michael a fost schimbat destul de mult in joc.

Actiunea jocului The Godfather II se desfasoara spre sfarsitul anilor 1950 si inceputul anilor 1960 in orasele Havana – Cuba; New York, Miami si Florida – Statele Unite ale Americii. Michael Corleone ii ordona lui Dominic (player character-ul), sa preia conducerea familiei sale dupa moartea sefului sau, don-ul de New York, Aldo Trapani, protagonistul si player character-ul din ’The Godfather: The Game’. Acum Dominic, isi conduce familia catre infrangerea altor familii internationale si preia controlul diverselor afaceri si clanuri mafiote, in speranta ca va deveni cel mai influent Don din America si Cuba.

Multe elemente de joc din prima parte apar in aceasta continuare, unele extinse si  imbunatatite. La fel ca primul joc

The Godfather II este un third-person shooter, care se intampla intr-o lume deschisa, si cele doua tipuri de misiuni, bazate pe poveste sau nu, implica conflictul armat, lupta corp la corp si sofatul. Totusi, continuarea contine schema de control „Black Hand 2.0”, unde jucatorul poate apuca cu mana, lovi cu genunchiul, poate da cu sutul si lovi cu capul inamicii. Intr-o lupta cu arme, jucatorul poate folosi blocarea tintei sau tinta libera, si un inamic dezarmat sau ranit poate fi abordat si executat cu o lovitura originala care depinde de arma si de conditia inamicului. Fiecare arma din joc, incluzand pistoalele, pustile si mitralierele au nivelul lor si statistici proprii, iar jucatorul poate cumpara licente pentru a putea utiliza niveluri superioare de arme cu indemanare mai multa.

Multa concentrare s-a plasat pe mecanica trupelor, unde jucatorul poate comanda direct un grup de ‚soldati’ pentru atacul coordonat al unei lupte. In plus, fiecare soldat poate folosi un skill ca lupta corp la corp sau experienta in demolare. Folosind aceste tehnici, diverse abordari pot fi posibile atunci cand un loc de afaceri sau o familie rivala e asaltata.

The Godfather II a primit recenzii pozitive si negative, dar in mare parte pozitive. Neplacerile reclamate de majoritate au fost, dificultatea usoara de parcurgere a jocului, numeroase erori si calitatea slaba a inteligentei artifiale.

Martie 30, 2010 - Posted by | Jocuri PC, Jocuri PS2 |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: