Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Call of Duty 2

Coperta joc

Call of Duty 2 este continuarea jocului video cu aceelasi nume publicat de Activision si dezvoltat de Infinity Ward. A parut pe piata in octombrie 2005 pentru platformele Microsoft Windows si Xbox 360. Alte versiuni au fost create pentru telefonul mobil, pocket PC si smartphone. Jocul e plasat in timpul celui de Al II-lea Razboi Mondial si este privit prin perspectiva a patru soldati, unul din Armata Rosie, unul din armata SUA si din armata Marii Britanii.

Jocul a fost intampinat de public cu o atitudine pozitiva, primind multe recenzii pozititve. Versiunea pentru Xbox 360 s-a vandut in peste 250.000 de copii in prima saptamana de la lansare, iar la un an de la lansare Call of Duty 2 era vandut in 1.4 milioane de copii.

Gameplay-ul se desfasoara cu rolul catorva aliati in misiuni specifice din timpul celui de Al II-lea Razboi Mondial. Jucatorul poate sta ghemuit sau intins pe burta si se poate catara pe pereti mici si alte obstacole. Acesta poate duce doar doua arme de foc, care pot fi schimbate cu cele lasate pe front, grenade defensive cu fragmentare si grenade fumigene. Soldatul se poate folosi de catarea armei pentru a ochi mai precis. Un compas arata prietenii si dusmanii, si marcheaza obiectivele la care soldatul trebuie sa ajunga, zone care trebuie aparate, tunuri inamice sau tancuri pe care jucatorul trebuie sa planteze explozive pentru a le distruge. Arme de foc, cum ar fi mitraliere si tunuri se gasesc in anumite locuri pentru a te ajuta sa dobori inamicii. In plus de asta in anumite misiuni jucatorul este plasat la controlul unui tanc. Ai si un binoclu ca soldat.

In aprilie 2006, Infinity Ward a lansat Call of Duty 2 Radiant, ce permite jucatorului sa-si creeze propriile lui harti multiplayer sau single player. Odata cu Radiant, creatorul de harti include si ’Maya plug-in’, un editor de efecte si un manager ce permite ca modele proprii sa fie importate in joc si de asemenea si efecte.

Call of Duty 2 a fost bine primit de critici, versiunea Xbox 360 primind 89/100 puncte conform Metacritic. Grafica si coloana sonora au fost foarte laudate, iar versiunea multiplayer pentru PC a fost criticata ca fiind un pas inapoi de Call of Duty: United Offensive.

O editie de colectie a jocului a fost lansata exclusiv pentru Windows in octombrie 2005. Aceasta contine jocul si un disc bonus care include interviuri, un film ‚making of’ si sfaturi pentru misiuni.

Reclame

aprilie 1, 2010 - Posted by | Jocuri PC, Jocuri PS2 |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: