Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Call of Duty 3

Coperta joc

Astazi am sa va vorbesc despre Call of Duty 3 continuarea seriei Call of Duty. Dupa cum va asteptati acesta continuare are ca tema Al Doilea Razboi Mondial. A fost lansat in noiembrie 2006 pentru platformele Xbox 360, PS3 si Wii, dar si pentru PS2 si Xbox. Acest joc a facut lansarea PS3 si Wii in America de Nord, Europa si Australia si nu a fost produs in nici o versiune pentru PC, fiind deci destinat in exclusivitate consolelor.
Despre gameplay pot spune ca exista diverse functii si trasaturi care dau realism jocului. Soldatul poate sta in picioare, in genunchi sau pe burta, fiecare pozitie afectandu-i viteza de miscare, acuratetea si camuflajul. Exista si functia ‚cover’ prin care te poti proteja de focul inamic sau prin care iti poti reincarca sanatatea dupa un atac, neexistand alte metode cum ar fi armura si pachete cu sanatate. Cand personajul jucatorului este impuscat, marginile ecranului se inrosesc, iar bataile inimii cresc in frecventa. Daca soldatul se fereste de gloante, acesta se poate recupera. Cand se afla in zona de suflu a unei grenade, un indicator arata directia grenadei, ajutand astfel jucatorul sa fuga din raza ei. O alta noua idee este „hand to hand” care apare in joc si se refera la lupta corp la corp cu inamicii, facand experienta mult mai reala si aducandu-te mai aproape de campul de lupta.
Modul single player este creat urmarind debarcarea din Normandia, unde fortele Britanice, Canadiene, Poloneze, Americane si Rezistenta Franceza au invadat satul francez Chambois, cunoscut sub numele de Falaise Gap. Spre deosebire de celelalte jocuri din seria ’COD’, evenimentele din Call of Duty 3 sunt bazate pe o singura campanie combinata, jucatorul fiind in ‘pielea’ a patru personaje de natiune diferita, pentru fiecare ramura a povestii. In total sunt 14 misiuni.
Call of Duty 3 a primit destul de multe recenzii pozitive, criticii apreciind in special efectele si coloana sonora. Un anume critic spunea ca ii place grafica, scurtele momente de distractie si modul excelent de multiplayer. Dar, l-a si criticat denumindu-l generic, lipsit de sens si monoton. Websitul Gamespot a semnalat niste erori in joc si unele elemente plictisitoare, apreciind gameplay-ul in totalitate, grafica si sunetul.

Reclame

aprilie 14, 2010 - Posted by | Jocuri PS2 |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: