Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Call of Duty 4: Modern Warfare

Coperta joc

Cel de-al patrulea joc din seria COD este Call of Duty 4: Modern Warfare, dezvoltat timp de 2 ani, tot de Infinity Ward si publicat de Activision, platformele vizate fiiind consolele Xbox 360, PlayStation 3, Wii si pentru PC, Microsoft Windows si Mac OS X. A fost lansat in noiembrie 2007 pentru console video si PC, in septembrie 2008 pentru Mac si in noiembrie 2009 pentru Wii, sub numele ’Reflex edition’. Cod 4 are o continuare directa, Call of Duty: Modern Warfare 2. De aceasta data jocul se detaseaza de teatrul celui de al Doilea Razboi Mondial si este plasat in prezent. Acesta foloseste un game engine original.

Povestea se desfasoara intr-un viitor apropiat fictional, unde un lider radical a dat ordin de executie in Orientul Mijlociu, si o miscare ’ultranationalista’ a pornit un razboi civil in Federatia Rusa. Evenimentele sunt vazute din perspectiva marinai americane si British SAS si sunt plasate in mai multe locatii, cum ar fi Orientul Mijlociu, Azerbaijan, Rusia si Prypiat din Ukraina. Partea multiplayer a jocului prezinta diverse moduri de joc si contine un sistem de nivele ce permite jucatorului sa deblocheze arme aditionale, dispozitive auxiliare si modele de camuflaj pe masura ce avanseaza. O parte din joc se intampla in orasul Prypiat din Ucraina, creatorii incercand sa redea in lumea virtuala cat mai bine, orasul abandonat dupa explozia reactorului nuclear de la Cernobal.

Aplaudat de critici, jocul a primit un scor de 94% din partea GameRankings si Metacritic. Gameplay-ul, modul multiplayer si povestea au primit aprecieri in special, iar criticile s-au concentrat asupra faptului ca jocul nu a reusit sa reinoveze genul first-person shooter. IGN l-a declarat Best Xbox 360 Game si a fost cel mai vandut joc din lume in 2007 cu pana la 13 milioane de copii.

IGN i-a acordat versiunii Wii a jocului, Call of Duty: Modern Warfare – Reflex Edition, o nota de 7.0, apreciind ca partea vizuala cat si contrulul nu este la fel de bine lucrat ca versiunea Wii a World at War, totusi a mentionat ca optiunile de personalizare si multiplayer-ul sunt impresionante.

Cerinte de sistem minime:

* CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported

* RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)

* Harddrive: 8GB of free hard drive space

* Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better

Aprilie 14, 2010 - Posted by | Jocuri PC, Jocuri PS2 |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: