Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Xbox de la Microsoft

Console Xbox 360 + Controllere

Microsoft lansa a doua generatie a consolei de jocuri Xbox, numita ’Xbox 360’ in noiembrie 2005. Xbox 360 este un competitor direct al PlayStation 3 de la Sony si Wii de la Nintendo. Cateva din functiile pe care consola le poate face sunt posibilitatea de a juca online, de a downloada jocuri arcade, demouri de jocuri, trailere, emisiuni TV, muzica si filme si posibilitatile multimedia ale Windows Media Center. Xbox 360 a fost oficial prezentat la MTV in mai 2005, dar mai multe detalii au fost dezvaluite la Electronic Entertainment Expo. Consola s-a vandut complet la lansare, in toate regiunile cu exceptia Japoniei, iar pana in ianuarie 2010, s-au vandut peste 39 de milioane de unitati. In momentul de fata, Xbox 360 este disponibil in doua configuratii: „Arcade” si „Elite” – fiecare cu propriile caracteristici si accesorii.
Pentru ca v-am plictisit destul cu vesnicele detalii tehnice, va voi spune parerea mea, dupa o intalnire de gradul trei cu aceasta consola.
In general este o consola foarte buna, avand grafica exceptionala, iar controller-ul este cel mai comod controller. Din punct de vedere al dotarilor precum WI-FI sau Blu-Ray este mai slaba ca rivalul PS3, dar din punct de vedere al distractiei, adica placerea de a te juca depaseste orice alta consola. Xbox 360 reuseste sa te tina in fata televizorului ore in sir, spre deosebire de PS3 la care incep sa te doara mainile, iar Wii este foarte captivant in primele 10 minute dupa care te plictisesti. Un alt atu al Xbox-ului este faptul ca poate fi modat, mai nou fara a se pierde garantia, in timp ce PS3-ul nu pote fi modat (nici o consola cumparata dintr-un magazin nu este modata). Toate Xbox-urile 360 construite dupa aprilie 2008 au in dotare noua placa de baza Falcon cu constructie de 65nm, lucreaza la 175W ceea ce inseamna va consuma mai putin curent, fac mai putin zgomot, si nu se incalzesc asa de tare, astfel prevenind defectiunea RROD (Red Rings Of Death) care de altfel e cosmarul oricarui Xbox 360.

Reclame

aprilie 18, 2010 - Posted by | Produse | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: