Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Dispozitive periferice destinate consolei Wii

Wii-Wheel este un volan pentru consola Nintendo Wii. Se introduce remote controllerul Wii in suportul special prevazut. Un buton care detaseaza Wii Remote se afla in spatele volanului. Volanul are logoul Wii pe spatele sau, o gaura in partea dreapta prin care se introduce curelusa de siguranta a controller-ului, atunci cand acesta este pozitionat in volan. Cel care foloseste volanul se poate folosi de capacitatea normala a controller-ului Wii cand este pozitionat in volan. Esti gata pentru joc?

Wii wheel

Wii Zapper este un dispozitiv periferic destinat folosirii impreuna cu controller-ul Wii. Forma sa de arma de foc va poate da o idee despre aplicatiile sale din joc. Numele provine de la NES Zapper light gun destinat Nintendo Entertainment System. Intr-un interviu acordat de Shigeru Miyamoto, acesta spunea ca ideea le-a venit atunci cand au creat controllerul Wii. El spunea ca motivul pentru care au vrut sa creeze un Zapper, este pozitia nefireasca si implicit dureroasa pe care un jucator trebuie sa o mentina atunci cand tine in mana pe loc un Wii remote. Primul prototip a aparut in 2006 la expozitia E3, iar lansarea pe piata sa facut in luna octombrie a anului 2007.

Wii zapper

Wii Zapper

Wii Classic Controller este un accesoriu periferic produs de Nintendo pentru consolele video Wii, noul model fiind lansat chiar astazi in SUA. Acest controller necesita conectarea la Wii Remote pentru a functiona. Dimensiunile acestuia sunt 65.7 mm inaltime, 135.7 mm latime si 26 mm grosime. Trebuie sa stiti ca Wii Classic Controller nu poate fi folosit cu jocurile Nintendo GameCube. Japonezii de la Nintendo precizeaza ca poate fi folosit doar cu Virtual Console si cu jocuri create pentru Wii.

Wii clasic controller

Wii classic controller

Wii MotionPlus este un dispozitiv ce se conecteaza la controllerul Wii remote si permite capturarea miscarilor complexe cu o mai mare acuratete. Conform Nintendo, senzorul din dispozitiv suplimenteaza accelerometrul si Sensor Bar-ul ale Wii remote, astfel facand reusind sa redea identic si in timp real miscarile pe ecran. Wii MotionPlus se poate folosi concomitent cu Nunchuk sau Classic Controller conectate la Wii Remote. Wii MotionPlus este util doar daca jocurile video au fost gandite sa foloseasca acest dispozitiv, el fiind total inutil altfel.

Wii motion plus

Wii MotionPlus + Wii Remote

Wii LightSabre sau Wii Sword este un dispozitiv ce se conecteaza la controllerul Wii remote si care te face sa te simti in pielea lui Luke Skywalker celebrul protagonist al filmelor Star Wars.

Wii LightSabre

Aprilie 20, 2010 - Posted by | Produse | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: