Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

All Points Bulletin – APB

Echipa Politiei

Enforcement Patrol

Un mediu urban viu si fara limite, populat si agitat, cu bune si rele, cu un mediu propice crimei si actiunii. Un GTA, dar 100% online, o piatra de hotar in ceea ce priveste jocurile axate doar pe multiplayer. La asa ceva s-au gandit creatorii All Points Bulletin atunci cand s-au apucat de lucru, in urma cu 5 ani.

Planificat pentru lansare in 2007, jocul a fost insa amanat de cateva ori, data finala fiind fixata in acest an. Jucatorii care se vor incumeta pe serverele APB vor avea sarcina de a castiga faima si avere, calea pe care si-o aleg ramanand la latitudinea lor. Unii vor alegea calea crimei, cea mai scurta cale catre succes, altii se vor inrola in randul fortelor de ordine, castigandu-si locul in societate starpind infractorii si curatand orasul de ei. Aceasta de altfel este si o caracteristica unica a APB, un joc in care participantii devin continut principal pentru alti jucatori. Un sistem complex de setare si evaluare a caracterelor, va permite crearea unor personaje cu identitati unice, cu personalitati complexe, cu preferinte de moda, de muzica, demasini etc.  Toate acestea la o calitate grafica si auditiva superioara, asa cum numai un univers inrudit cu GTA poate oferi.

Fiecare lume/server va putea gazdui pana la 100.000 de jucatori, impartiti pe districte in care vor intra circa 100 de jucatori. Cei care vor dobandi notorietate si se vor remarca in joc, vor fi cunoscuti in intreaga lume, nu doar in districtul de care apartin. Lumea va fi de asemenea deschisa, districtele limitand doar zona de actiune, nu si de explorare. Acest lucru inseamna ca, dincolo de limitele impuse de aceste zone, un jucator poate intalni un numar nelimitat de alti jucatori pe strazile orasului.

The Vilans

The Villains

Reclame

aprilie 27, 2010 - Posted by | Jocuri PC | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: