Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Clash Of The Titans

Asa cum ne-au obisnuit in ultimii ani casele de productie, superproductiile cinematografice sunt lansate odata cu jocurile video cu acelasi nume si acelasi plot. Prin urmare, Clash Of The Titans nu putea face exceptie, mai ales daca luam in considerare povestea cu iz mitologic numai buna de adaptat intr-un joc video, care are toate sansele sa culeaga lauri.

Clash Of The Titans este un joc action destinat platformelor PS3 dezvoltat de Game Republic si distribuit de Namco Bandai incepand cu data de 27 iulie 2010. Personajul principal, la fel ca si in film, este Perseus, un semizeu care se angajeaza intr-o misiune periculoasa impotriva zeului lumii subterane, Hades, incercand sa-i risipeasca visele de dominatie totala si sa-si salveze familia. Lider al unui grup de razboinici neinfricati, Perseus se va aventura in tenebre necunoscute unde va infrunta cele mai teribile bestii si demoni. Va supravietui doar daca isi va accepta natura divina si va reusi sa-si infrunte destinul.

Producatorii ne promit astfel un gameplay intens si plin de actiune cu un univers populat de creaturi fantastice si mitologice, peste 100 de diferiti inamici printre care ii vom revedea si pe celebrul monstru marin Kraken si infricosatoarea Meduza. Toate acestea pe parcursul a 80 de questuri desfasurate in 15 diferite locatii mitice.

Gasiti Trailer-ul Aici

Aprilie 27, 2010 - Posted by | Jocuri PS2 | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: