Olg online games Blog

blogul pasionatilor de gaming

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Game cover

Prince of Persia: The Forgotten Sands, realizat de cei de la Ubisoft, este urmatorul capitol al bine cunoscutului univers „Sands of Time” ce urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2010. Prince of Persia are deja un renume printre celelalte jocuri de acest gen iar o noua aparitie nu face decat sa ne bucure.Actiunea Jocului Prince of Persia: The Forgotten Sands este plasata intre Persia The Sands of Time si Prince of Persia: Warrior Within. In timp ce Printul viziteaza regatul fratelui sau, regat care este pe cale de a fi distrus iar pentru salvarea lui va printul va fi nevoit sa foloseasca din nou puterea nisipului, inbarcanduse astfel intr-o noua misiune epica.

Elemente de baza ale gameplay-ului original au fost pastrate, cum ar fi batai cu un numar mare de inamici, sau acrobatii la inaltimi ametitoare, iar prin controlul naturii si al timpului jocul Prince of Persia: The Forgotten va face deliciul celor pasionati de acest tip de joc, sau fanii consacrati ai binecunoscutei serii.

Ubisoft Quebec City au lansat două screenshot-uri din Prince of Persia: The Forgotten Sands și au oferit câteva detalii despre versiunea de Nintendo Wii, la care aceștia lucrează. Aparent, jocul va folosi puterea consolei Wii și va rula pe un alt motor grafic decât frații săi mai mari de pe Xbox 360 și PlayStation 3.

Jocul urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2010, mai exact in 20 mai si va fi disponibil pentru platformele PSP, DS, XBOX360, PS3, NINTENDO Wii si bineinteles PC.

Imagine din joc

Imagine din joc

Imagine din joc

Imagine din joc

Reclame

aprilie 27, 2010 - Posted by | Jocuri PC, Jocuri PS2 | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: